Sponsorer / rabatt til medlemmer

Klatredepot.no | Nettbutikk for klatreentusiaster
Alle våre medlemmer får 20% på alt utstyr hos klatredepot.no. (aakk2024). 
Klatredepot er en norsk nettbutikk for klatreentusiaster med lager i Ålesund. Med over 20 års erfaring innen salg av klatreutstyr, hjelper de deg med å finne kvalitetsprodukter til ditt eventyr i klatreveggen. Klatredepot driver også Buldrehallen i Ålesund, og du kan få utlevert din bestilling i Buldrehallen.

Buldrehallen Ålesund
Alle våre medlemmer får 20% rabatt på kjøp av utstyr hos Buldrehallen (gjelder ikke bøker). Husk å last ned medlemskortet via appen «Minidrett» på mobilen!

Vertical Playground har Norges største utvalg av klatreutstyr og hos oss treffer du trivelig folk på kundesørvis som selv er aktive klatrere – både innendørs og utendørs. Som medlem i Klatreklubben Ålesund får du 20% på klatreutstyr (aalsundvpgkk2026).


Naboen utleie Møre AS sponser klubben med gratis lift når vi skrur nye ruter i SBM-Arena. Tusen takk!


Alle våre medlemmer får 20% rabatt på maling og verktøy hos Flügger farve i Ålesund. Husk at det eneste man trenger å si er at «Jeg vil gjerne sette dette kjøpet på Klatreklubben Ålesund» eller bruk klubbens unike rabattkode FA894490 i nettbutikken. Klatreklubben Ålesund får 5% tilbake av det medlemmene handler for. Les mer om det på: https://www.flugger.no/fluggerandelen/

Grasrotandelen – Norsk tipping. Spiller du Lotto eller andre spill via Norsk tipping kan du linke spillekontoen din til Klatreklubben Ålesund. Vi får som klubb får 7% av det du spiller for hvis du har koblet deg opp mot oss. Bli grasrotgiver: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen