Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Årsmøte 2024

mars 20 @ 19:00 - 22:00

Til medlemmer i Klatreklubben Ålesund

Fra styret i Klatreklubben Ålesund

Velkommen til årsmøte!

Dato: Onsdag 20.03.2024

Kl.: 19:00 – 22:00

Sted: Terminalen Byscene (Keiser Wilhelms g. 6, 6003 Ålesund)

Årsmøte blir unnagjort på ca. én time. Etter dette blir det foredrag av lokale klatrere. Spennende! Info om hvem som skal holde foredrag, blir publisert i Facebook-arrangementet: https://fb.me/e/1F1GSqAVb

Du kan møte opp på årsmøte uten frykt for å bli «påtvunget» et verv. Tidligere har nye medlemmer til valgkomiteen og kontrollutvalget blitt valgt under selve årsmøte, men årets valgkomite skal gi sin innstilling til både nytt styret, valgkomite og kontrollutvalg før årsmøte blir avholdt. Vi håper at dette tiltaket fører til at flere møter opp på årsmøte. I 2023 var det 40 av ca. 600 medlemmer som deltok. Ny rekord og god stemning!

Ønsker du å bidra i klubben? Alle posisjoner i styret er åpne for valg, og vi trenger også nye medlemmer til valgkomiteen og kontrollutvalget. Årets valgkomite består av Marthe Sandbu, Andreas Francisco og Lee Glanville. Ta kontakt hvis du, eller noen du kjenner, vil bidra i den neste perioden. Sammen skaper vi en god klubb!

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet, må sendes til styreleder@klatreklubben.no senest 14 dager før årsmøtet (06.03.2024). Sakspapirer vil bli sendt ut til våre medlemmer på e-post senest én uke før årsmøte (13.03.2024) Du får denne e-posten fordi du er registret som medlem av Klatreklubben Ålesund. Vi er lovpålagt av NIF å sende ut innkallelsen til årsmøte direkte til medlemmer. Hvis du ikke lenger ønsker å være medlem av Klatreklubben Ålesund, ønsker vi å takke for tiden du var medlem av klubben. Du må selv melde deg ut via minidrett.nif.no.

Årsmøtet er åpent for alle medlemmer og er vedtaksført med det antall stemmeberettigede medlemmer som møter. For å ha stemmerett og kunne velges må en være fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst en måned og ha betalt kontingent for 2024. Ingen har mer enn én stemme, og stemmegivning kan ikke skje ved fullmakt. Medlemmer under 15 år har møte -og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett osv., se Idrettslagets lov §5 til §8.

Vennlig hilsen

Styret i Klatreklubben Ålesund

Kontaktperson

Ola Roalkvam

Styreleder

99373230

styreleder@klatreklubben.no

Detaljer

Dato:
mars 20
Tid
19:00 - 22:00

Sted

Terminalen
Keiser Wilhelms gate 6
Ålesund, 6003 Norge
+ Google-kart
View Sted Website