Medlemskap

Bli medlem av Klatreklubben Ålesund

Pris:
Medlemskontingen gjelder inneværende kalenderår

  • Enkeltperson: kr. 250,-
  • Familie*: kr. 400,-

* Familie er definert som en kjernefamilie med to voksne og deres barn under 18 år som bor på samme adresse

Hvorfor bli medlem?
Som medlem i Klatreklubben Ålesund støtter du klubben sitt arbeid for bedre klatreforhold både innendørs og utendørs i Ålesundsregionen. Medlemskontingentene er et viktig økonomisk grunnlag for vår klubbdrift og vi ønsker oss så mange medlemmer som mulig: både aktive medlemmer og støttemedlemmer.

Medlemsfordeler
Som medlem av klubben har du selvsagt noen medlemsfordeler:

  • Medlemspris på drop-in klatring og kurs.
  • Muligheten til å kjøpe periodekort (klatre så mye og ofte du vil i perioden kortet gjelder)
  • Muligheten til å bestille mobiltilgang for å åpne klubben sin egen inngangsdør utenfor SBM Arena sine åpningstider slik at du kan låse deg inn når du vil mellom kl. 06:00 – 23:00 for en klatreøkt.
  • Muligheten til å delta på organiserte fellestreninger
  • Rabattavtaler hos våre samarbeidspartnere
  • Invitasjon til sosiale sammenkomster som filmkvelder, quiz, julebord, utendørs klubbklatring, vaflebuldring, hulefest m.m

Hvordan bli medlem
Følg denne lenken for direkte innmelding i Klatreklubben Ålesund: Bli medlem
Klatreklubben Ålesund bruker Min Idrett som er Norges Idrettsforbund sitt medlemsregister. Man trenger en brukerprofil eller en såkalt Idrettens ID for å melde seg inn som medlem hos oss. Idrettens ID kan du benytte til å melde deg inn som medlem også i andre idrettslag ettersom dette er din personlige innlogging til digitale tjenester på tvers av hele norsk idrett. Når du har opprettet deg en ID kan du søke opp Klatreklubben Ålesund og søke om medlemskap. Kontingenten vil da bli fakturert gjennom Min Idrett og medlemskapet videreføres automatisk til det sies opp. Vi sender ut faktura for medlemskontingent i starten av januar hvert år.

Trykk her for utfyllende forklaring på bruk av MinIdrett