Facebook-grupper

Klatreklubben Ålesund har flere Facebooksider/grupper, slik at våre medlemmer og brukere kan holde seg oppdatert på hva som skjer.

Hovedside
Oppdateres jevnlig med informasjon om arrangementer, kurs og mye mer.

https://www.facebook.com/klatreklubben/


Medlemsgruppe
For medlemmer og brukere som ønsker å lettere komme kontakt med andre klatrere i nærområdet. Her kan du legge ut bilder av klatreaktiviteter og lignende, finne klatrepartner eller invitere med deg noen å klatre kanskje?

https://www.facebook.com/groups/medlemsgruppe/


Barne- og ungdomsgrupper

For deltagere/foresatte på klubbens fellestreninger for barn og ungdom. Gruppen er kun for medlemmer som er påmeldt en treningsgruppe.
Dette er en eksklusiv gruppe kun for betalende medlemmer av fellestreninger for barn og ungdomsgruppen. For mer informasjon om dette se hovedfanen »organisert aktivitet» på nettsiden. Ønsker du å besøke en trening, kan du ta kontakt med dagligleder@klatreklubben.no

https://www.facebook.com/groups/1565376027109754/


Instruktører

Er du instruktør og med et ønske om å bidra i klubben? Alle instruktører får timelønn på 250,-. Vil du bli instruktør? Send e-post til dagligleder@klatreklubben.no

https://www.facebook.com/groups/1500421846899596/


Klatrevakter

Ønsker du å bidra som klatrevakt i vår betjente åpningstid (man. – tors. 17:30 – 21:00)? Meld deg inn i gruppen, og sett deg opp i vaktlisten. Husk at du må være medlem for å kunne være klatrevakt. Fire vakter gir halvårstkort og personlig nøkkelbrikke for den perioden du er vakt (vår/høst).

https://www.facebook.com/groups/417440489001181/


Bolting / rebolting

Er du gira på å bidra med bolting/rebolting på nye/eksisterende klatrefelt rundt Ålesund? Hvis ja, så er dette gruppen for deg! Klatreklubben Ålesund ønsker å bruke denne gruppen til å organisere alt arbeidet rundt bolting / rebolting. Takk for at du bidrar til en viktig del av klubbens drift.

https://www.facebook.com/groups/258733879980468/