God sommer!

Fra 1. mai – 20. aug. har vi ikke åpen dør, klatrevakt og utleie av utstyr. Det betyr at du hvis du ønsker å klatre innendørs i denne perioden, må du ha periodekort + n.brikke (gir tilgang hver dag kl. 06 – 23).

Sommerkort Fra 15. juni – 15. aug. får du fri tilgang til klatreveggen for kun 700,- / 800,- (stud./voks.). Det er krav om årsmedlemskap (250,-) Personlig nøkkelbrikke koster 100,-

15. juni er siste frist for å bestille periodekort + nøkkelbrikke via dagligleder@klatreklubben.no.

Digitalt kjøp av periodekort: Betal først for årskort i Vipps (#112 120) og send kvittering til dagligleder@klatreklubben.no. Skriv «bestilling av årskort» i emnefeltet. Noter også om du har en nøkkelbrikke som skal oppdateres, eller om du trenger ny (dette kan du også betale for i Vipps). Det vil ta opp mot en uke før nøkkelbrikken blir oppdatert / er klar til henting, men årskortet gjelder fra betalingstidspunkt.