Barselklatring

Velkommen til barselklatring! Styreleder har pappaperm, og er gira på at det er flere som trener sammen på dagtid. Han kommer nok til å henge mest på kraftloftet (her har vi barnegrind), men kanskje han lar seg lokke til å klatre litt tau.

Kaffe må du ordne selv, gulvet er sikkert skittent, det kan være mye bråk fra fotballbanen, vi har ikke stellebord, og vi ber deg pent om å ta med skitne bleier hjem i egen pose (vi tømmer ikke søppel så ofte).

Du må ha med nødvendig klatreutstyr, og topptau-/brattkort er påkrevd for å sikre under tauklatring / bruke autobelay.

Klatreklubben sin egen inngangsdør er kun åpen for medlemmer med personlig nøkkelbrikke, men hovedinngangen er åpen for alle. Vi anbefaler sistnevnte hvis du du ønsker å ta med barnevogn inn.

Høres ikke dette gøy ut? Vi sees i klatreveggen!

Facebook-arrangement: https://fb.me/e/2dPacAsDB