Regional klatrekonkurranse 2022 – Møre og Romsdal

Klatreklubben Ålesund har gleden av å inviterer til høstens eneste regionale klatrekonkurranse i Møre og Romsdal.

Facebook-arrangement: https://fb.me/e/2nPvw4Jhl

Høsten 2022 arrangeres ikke Regional Klatrecup Møre og Romsdal, pga. omlegging for å følge nasjonal / internasjonal terminliste etter ønske fra NKF (buldring på våren og tau på høsten). Klatreklubben Ålesund ønsker derfor å ta ansvar for at det blir arrangert en regional klatrekonkurranse denne høsten, og vi inviterer dermed til dette lørdag 26. nov. Alle klatrere i Møre og Romsdal er herved invitert til å delta!

Regional klatrecup er en lavterskel-konkurranse for alle som vil delta, uansett nivå, erfaring og størrelse på biceps. Konkurranseformen er uhøytidelig og det konkurreres i ulike aldersklasser med vanskelighetsgrader tilpasset alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne klatrere. Konkurransen skal være inkluderende, gi klatreglede og mestring for barn, ungdom og voksene som ønsker å konkurrere i regionen. Konkurransen er ment å være et samlingspunkt for alle klubber og klatrere i Møre og Romsdal.

Tidspunkt for konkurransen:

11:00 – 13:30 = Barn / junior. For klatrere fra 0-19 år. Klatringen foregår på topptau.

14:00 – 16:30 = Senior. For klatrere fra 20 – 100 år. Klatringen foregår både på topptau og led.

Hovedinngangen i SBM-Arena åpner kl. 10:00.

Det er ingen påmelding på forhånd.

Dette arrangementet passer perfekt for barnefamilier. Vi stiller med sikrere, om du ikke kan sikre selv. Det er gratis utlån av nødvendig utstyr. Det blir selvsagt kafe/kiosk og trivelige stemning for hele familien!

Deltakeravgift:
Barn/ junior/ senior = 50,-
Inngang = 0,-
Utstyr = 0,-