Klatreklubben Ålesund er 30 år!

I dag, 28. okt. 2022, fyller vi 30 år! Hurra for oss selv! Vi er stolte av at vi siden 1992 har vært en aktiv, medlemsstyrt og frivillig drevet klubb for klatrere i Ålesund og omegn. Det er bare å glede seg til fortsettelsen de neste 30 årene, og vi håper at dere blir med på moroa!

For å starte feiringen av oss selv, har vi i dag (fre. 28. okt.) gratis inngang for alle i klatreveggen i SBM-Arena. Fra kl. 18:30 er døren vår åpen, og vi kan friste med bursdagsvafler.

Den store bursdagsfesten blir den 4. nov. på T2. Vi kan love foredrag og godt klatreinnhold fra scena, konkurranser og finfine premier, og ikke minst.. Klatreklubben spanderer taco og snacks når dørene åpner kl. 19! Vær tidlig ute, vi gleder oss til å dele historier, mat og drikke og annen moro! Det er ingen påmelding, men trykk gjerne at du deltar på arrangementet for bursdagsfesten: https://fb.me/e/228zJaqLU