Prøv klatring – et gratistilbud for barn og unge!

Ønsker du å forsøke klatring, men mangler Brattkort og kjenner ingen som kan være med deg i klatreveggen? Da er vårt nye tilbud «Prøv klatring» perfekt for deg! Hver tirsdag, torsdag og søndag har du nå anledning til å komme til klatreveggen vår og forsøke klatring. Her vil du møte instruktører som jobber for Klatreklubben Ålesund og som kan sikre deg slik at du kan prøve klatring. Instruktørene hjelper deg med å finne riktig utstyr og det eneste du behøver å gjøre er å melde deg på et ledig tidspunkt og møte opp ved klatreveggen i klær som er gode å bevege seg i. Resten tar instruktørene seg av. Tilbudet er gratis for barn og unge i alderen 6-19 år, men voksne betaler drop-in pris (kr. 120,- for ikke-medlem og kr. 100,- for medlem). Nå i sommerhalvåret er hovedinngangen til SBM Arena ofte stengt, så vi anbefaler å benytte vår inngangsdør som er på baksiden av hallen.

Oversikt over tidspunkter:

  • Tirsdager, kl. 16:00 – 17:00. Instruktør: Frida Otterlei
  • Torsdager, kl. 16:00 – 17:00. Instruktør: Frida Otterlei
  • Søndager, kl. 12:00 – 14:00. Instruktører: Adrian Haavik, Konstanty Langa & Viliam Lapins.

NB! Tidspunktene er veiledende og enkelte uker kan tidspunktene avvike fra oversikten over.
Se https://www.klatreklubben.no/produktkategori/provklatring/# for nøyaktige tidspunkter.

Krever påmelding
Det er et begrenset antall plasser hver gang for å sikre at alle som møter opp faktisk får forsøkt klatring. Derfor må man melde seg på dette tilbudet. Påmelding gjøres ved å trykke på fanen «Prøv klatring» og deretter «Påmelding til Prøv klatring». Du kan selvsagt møte opp uten påmelding, men da kan vi ikke garantere at du får forsøke dersom påmeldingslisten er fulltegnet.

Takk til Sparebanken Møre og Ålesund idrettsråd for økonomisk støtte
Dette tilbudet er et tilbud vi kan opprette som følge av støtte fra de lokale aktivitetsskapende midlene som er utdelt fra Ålesund Idrettsråd på vegne av Kultur- og likestillingsdepartementet (KUD) og gjennom TEFT-midler vi har fått utdelt fra Sparebanken Møre. Hensikten med dette tilbudet er at flest mulig skal få prøve klatring for å se om dette er en aktivitet man ønsker å fortsette med på egen hånd. Man kan derfor melde seg på dette tilbudet maksimalt 5 ganger for å sikre at flest mulig får muligheten til å prøve tilbudet.