Regional Klatrecup – Ålesund

Klatreklubben Ålesund har gleden av å inviterer til sesongens første runde av Regional Klatrecup Møre og Romsdal 2021/2022. Regional klatrecup er en lavterskel-konkurranse for alle som vil delta, uansett nivå, erfaring og størrelse på biceps.

Dato: Lørdag 4. des. 21
Sted: Sparebanken Møre Arena
Tidspunkt: 09:00 – 15:00

Regional klatrecup er en lavterskel-konkurranse for alle som vil delta, uansett nivå, erfaring og størrelse på biceps.
Dette arrangementet passer perfekt for barnefamilier, og det er premie til alle under 13 år. Vi stiller med sikrere, om du ikke kan sikre selv. Utlån av utstyr for de som trenger det. Det blir selvsagt kafe/kiosk og trivelige stemning for hele familien!

Alle deltakere går utdelt et scorecard for sin klasse, og så klatrer du så mange ruter du klarer innenfor tidsfristen. Det vil være mange forskjellige grader på rutene innenfor hver klasse, så her finner alle noe de liker.

Tidspunkt for konkurransen
10:00 – 12:00 = Barn / junior
12:30 – 14:30 = Senior

Deltakeravgift
Barn + junior = 50,-
Senior = 100,-
Inngang = 0,-


Mer info kommer!