Regional Klatrecup – Ålesund

Klatreklubben Ålesund har gleden av å inviterer til sesongens første runde av Regional Klatrecup Møre og Romsdal 2021/2022.Regional klatrecup er en lavterskel-konkurranse for alle som vil delta, uansett nivå, erfaring og størrelse på biceps.

Dato: Lørdag 4. des. 2021
Sted: Sparebanken Møre Arena
Tidspunkt: 09:30 – 16:30

Tidspunkt for konkurransen:
10:30 – 13:00 = Barn / junior
13:30 – 16:00 = Senior

Hovedinngangen i SBM-Arena åpner kl. 09:30, og registering av deltakere av i klassene for barn/junior begynner kl. 10:00.

Dette arrangementet passer perfekt for barnefamilier. Vi stiller med sikrere, om du ikke kan sikre selv. Utlån av utstyr for de som trenger det. Det blir selvsagt kafe/kiosk og trivelige stemning for hele familien!

Barn/junior: Nytt av året er at Regional Klatrecup – Møre og Romsdal, nå er en konkurranse tilpasset barn/ungdom i alderen 9 – 16 år. Vi ønsker fortsatt at barn under ni år skal delta, men vi kan ikke garantere at alle ruter er tilpasset denne aldersgruppen, og de blir ikke en del av de offisielle resultatlistene. Det er klasseinndeling med to og to årskull sammen. Alle ruter skal klatres på topptau, og du kan klatre så mange ruter du vil, men det er de fire rutene med høyest gradering som teller i konkurransen. Det vil være ca. 20 ruter fordelt mellom gradene 3 – 8. Medalje og t-skjorte til alle som deltar.

Senior: 17 – 100 år. Dette er ikke en del av den regionale klatrecupen i år, men vi ønsker fortsatt å tilby en konkurranse for senior-klatrere i hele fylket. Alle deltakere går utdelt et scorecard for sin klasse, og så klatrer du så mange ruter du klarer innenfor tidsfristen. Premier til de tre beste i hver klasse + uttrekkspremier blant alle som deltar (sponset av VPG).

Deltakeravgift:
Barn + junior = 50,-
Senior = 100,-
Inngang = 0,-