Sakspapirer – Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Klatreklubben Ålesund!

  • Dato    Mandag 31.05.2021
  • Kl.       19:00 – 21:00
  • Sted    Terminalen Byscene – Keiser Wilhelms g. 6, 6003 Ålesund

Informasjon om påmelding: Vi er så heldige at vi får lov til å arrangere årsmøte på Terminalen Byscene *, og det er «kun» 50 plasser. Ålesund kommune sin nåværende forskrift tillater arrangement med 50 personer, der alle i publikum sitter på faste tilviste plasser. For at vi skal klare å overholde disse reglene, må vi derfor ha påmelding til årsmøte.

Påmelding https://www.klatreklubben.no/produkt/arsmote/

* En evt. innstramming av lokal forskrift i Ålesund kommune, kan føre til at årsmøte blir avholdt digitalt. Medlemmer vil få informasjon om dette på e-post.

Se følende link for sakspapirer https://www.dropbox.com/sh/y52omunl6kelzbu/AABP75z5YAUINb8Sma75wCBpa?dl=0 Her vil du finne innkalling (sendt ut 03.05.21), årsmelding, årsregnskap, resultat- og balanserapport, budsjett 2020 (mot årsregnskap 2020), budsjettforslag 2021, valgkomiteen sin innstilling til nytt styre og veileder til kontrollutvalg (nytt fra 2021).

Vennlig hilsen styret i Klatreklubben Ålesund