Veggen åpnes!

Hurra, vi åpner klatreveggen vår i SBM-Arena fra og med i morgen, onsdag 19. mai kl. 06:00. Denne meldingen er dessverre like lang som taket i Daudmannshellaren, men den inneholder mye viktig informasjon, og vi anbefaler derfor at alle leser den nøye.

Avstand: I den lokale forskriften fra Ålesund kommune står det blant annet at ”det bør holdes 2 meter avstand i situasjoner der smitterisikoen antas å være høyere (f.eks. ved fysisk aktivitet)”. Vi har derfor innført følgende antallsbegrensinger:

  • Hovedvegg/kursvegg: Maks 14 stk.
  • Kraftloftet: Maks 4 stk.
  • Barneveggen: Maks 8 stk.

Tavle/smittesporing: I vårt inngangsparti er det en tavle. På denne skal du skal skrive ditt fornavn ved ankomst, og stryke det vekk når du drar. Du skal selv påse at det ikke er flere enn tillatt i klatreveggen, men klatravakt/styremedlemmer kan vise folk vekk hvis det blir nødvendig. Tavlen inneholder også en venteliste, og hvis du må stå på denne, skal du vente utenfor vårt lokale frem til det er plass til deg. I tillegg til dette oppfordrer vi alle besøkende til å benytte klubbens elektroniske smittesporing (se etter infoskriv med QR-kode).

Inngangsdør: Sparebanken Møre Arena er nå lokasjon for massevaksinering i Ålesund kommune, og det betyr at hallens hovedinngang vil være stengt på ubestemt tid. Klatrere kan derfor kun benytte klubbens egen inngangsdør på baksiden av hallen. Vår dør er åpen man.-tors. 17:30 – 21:00, og utenom disse klokkeslettene er det kun de med egen nøkkelbrikke som kan benytte vår klatrevegg.

Periodekort: Pga. at klatreveggen har vært stengt i to perioder denne våren, har alle med gyldig periodekort, fått forlenget dette i to mnd. Vi har nå tatt en gjennomgang av alle brikker, og stengt mange pga. manglende gyldig medlemskap for 2021 eller utgått periodekort. I denne prosessen har vi sikkert gjort noen feil, og vi anbefaler at alle sjekker sitt periodekort mens det er klatrevakt til stede (slik at du ikke blir stående ute i regnet). Hvis nøkkelbrikken din ikke fungerer, kan du sende bilde av ditt periodekort til dagligleder@klatreklubben.no, så vil medlemskap kontrolleres, og brikke forhåpentligvis åpnes igjen ganske raskt.

Treningsgrupper: Ut denne mnd. har klubbens barn og ungdommer treninger på mandager (18-20) og tirdager/onsdager (17-19). De bruker alle våre områder, så vi anbefaler at du ikke trener på disse tidspunktene. Før kl. 17 og etter kl. 20 er det ofte greit med plass.
Kos dere i veggen vår, hold avstand og stram bissa!