Klatreveggen opnar opp igjen!

Vi har gleden av å medele at vi nå kan opne døren igjen frå og med i morgen, alle nøkkelbrikker vil verte aktivert igjen i løpet av dagen i morgen!

Nå når vi endelig får opne igjen ønsker å minne våre medlemer og besøkende på å overholde smitteverns reglane i klatrehallen! Antallbegrensinger på forskjellige områder i hallen:
Kraftloftet: max 5 personer
Hovedveggen: max 20 personer
Barneveggen: max 8 personer
Vi har ei tavle ved ingangen, her skriver ein seg på når ein kommer inn og stryker seg når ein går! Det er og venteliste på tavla! Om du ikkje står oppført på tavla vil du stå i fare for å bli vist vekk frå området av klatrevakt eller styremedlemmer!
Det er viktig at alle er flinke å følge med på dette og høre på klatrevaktene når dei sier ifrå! Har du mulighet til å legge terninga utenom 18:00-20:00 anbefaler vi at du gjør dette!Mandag 18:00-20:00 og onsdag 17:30-19:00 er det barnegrupper som også bruker hovedveggen og det fører til at da er det ekstra mykje folk! Om du kommer og det er fult vent utenfor lokalene!