Åpning av hallen / åpningstider i sommer

Fra tirsdag 16. juni åpner hallen endelig som normalt igjen etter coronanedstenginga. Ettersom vi nå går inn i sommer-månedene, blir det vanlige sommeråpningstider frem til 17. august. Dvs. at de som har gyldig periodekort og egen nøkkelbrikke kan klatre fritt alle dager mellom klokka 06:00-23:00, mens øvrige kun vil ha tilgang i åpningstida til SBM Arena (som er svært begrenset på sommeren). Betaling for drop-in må da gjøres med Vipps.

For de som ønsker å sikre seg periodekort og fri tilgang til hallen gjennom sommeren, er siste frist for å kjøpe eller fornye periodekort torsdag 18. juni. For å få ut nøkkelbrikker (eller få kodet om eksisterende brikker) før sommeren må dere forhåndsbetale periodekortet via Vipps og deretter sende en e-post til dagligleder@klatreklubben.no om at dere har kjøpt kort. Vi vil da sørge for at dere kan få utlevert nøkkelbrikker på torsdag eller på et senere tidspunkt etter nærmere avtale. Det samme gjelder for de som skal forlenge eksisterende periodekort.

NKF sine Anbefalinger for klatreaktivitet (covid-19) – oppdatert 15. juni 2020 https://klatring.no/anbefalinger-for-klatreaktivitet-covid-19-oppdatert-15-juni-2020?fbclid=IwAR0v0NqCoAvOBImm4yzJKZ9VFqshLermgCVDfRsiqjTiG80Dgj0YYA4HYRE

Fra 15.06.2020 er vi uten daglig leder på ubestemt tid (vi håper at vi har en ny i jobben fra aug./sept. 2020), og det kan derfor ta lengre tid med å svar på henvendelser. Vi beklager dette.

Ønsker dere alle en god og lang klatresommer!

Hjertelig hilsen
Klatreklubben Ålesund