Lokale helter viste seg frem under Norgescup i Ålesund

 

Lokale deltakere 

Totalt deltok åtte juniorer og syv seniorer fra Klatreklubben Ålesund (av totalt 106 deltakere) under helgens Norgescup i buldring, og vi takker alle 15 for herlig innsats. Måtte dette være god motivasjon for videre lek i klatreveggen for alle i klatremiljøet i Ålesund.

Ganske rått at hele tre av seks finalister i herrer senior representerte Klatreklubben Ålesund. Helge Ruth, Ivan Kravjansky og Lorentz Mandal endte til slutt på henholdsvis 3., 4. og 5. plass, så gratulerer så mye til alle tre. Det er både gøy og motiverende å se at alder ikke er en hindring for å kunne stramme bissa 😅💪

 

NM i Trondheim

8. – 9. mars 2019 er det Norgesmesterskap i buldring i Trondheim, og vi håper at flest mulig fra Ålesund er gira på å delta. Vi betaler startkontingenten + litt av reisen for våre medlemmer 👊

 

Takk til alle våre frivillige

Tusen takk til alle som bidro med sin frivillighet i helga. Det er ingen tvil om at det ikke hadde vært mulig å arrangere Norgescup uten dere. Dere stod på, utførte oppgavene eksemplarisk og klaget ikke over noen ting. Vi digger dere!

Det er nok litt som kunne vært gjort annerledes fra vår side, så vi skal prøve å ta lærdom av dette til en annen gang. Informasjonsflyten til dere burde vært bedre, og dessverre ble det slik at flere av dere måtte jobbe mer enn ønsket. Dette er bare å beklage, men takk for at dere stilte opp når arbeidsoppgavene ble større og flere enn antatt.

Det er vanskelig å drive en frivillig klubb i 2019, så det varmer godt å se at noen fortsatt bidrar når det trengs. All idrettsgleden som var i Buldrehallen i går hadde ikke vært der uten dere! Fortsett å vær de fantastiske menneskene som dere er, og igjen så vil Klatreklubben Ålesund og Buldrehallen takke for deres viktige bidrag under NC.

Vi sees i veggen, og bær t-skjortene deres med stolthet.

 

Resultater fra NC i Ålesund:

 

Artikler fra Sunnmørsposten: