Minidugnad (21. – 23. januar)

Nå er det igjen på tide at det kommer nye ruter i klatreveggen (vi byttet sist i september), og vi inviterer derfor til en minidugnad (vi skal ha en større dugnad allerede i mars i forbindelse med regional klatrecup).

Klubben har leid inn rutesetter Patrick Pedersen, og han skal skru nye ruter 22. og 23. januar. Det betyr at vi må bruke mandagen på å skru ned og høytrykksspyle takene før han kommer.

Tidsskjema:
– Mandag 21. jan. kl.: 16:00 – 22:00 = Skru ned / vaske tak
– Tirsdag 22. jan. kl. 10:00 – 22:00 = Skru nye ruter
– Onsdag 23. jan. kl. 10:00 – 22:00 = Skru nye ruter
– Torsdag 24. jan. kl. 19:00 = Uformell konkurranse på nye ruter.

Vi håper at mange ønsker å bidra til fornying av rutene i klatreveggen, og det er behov for hjelp til både å ta hente/levere lift, skru tak, vaske og skru opp nye ruter. Klatreklubben Ålesund er helt avhengig av frivillig innsats for at dette skal kunne skje, da det er for kostbart å leie inn folk til å gjøre hele jobben. Det vil servert mat/frukt/drikke til de som bidrar på dugnaden.

Naboen sponser oss med en lift, og dette gjør nok prosessen både enklere og morsommere. Ta med egen drill hvis du har dette.

Drømmen er å få ca 20 nye tauruter i løpet av denne dugnaden. Ruttesetteren skrur kanskje 12-14 i løpet av to dager, så vi har fortsatt behov for hjelp til å skru flere ruter.