Dugnad – Nye ruter i klatreveggen: 17. – 23. sept. 2018

Nå er det igjen på tide at det kommer nye ruter i klatreveggen (vi byttet sist i slutten av april), og vi inviterer derfor til dugnad i uke 38. Klubben har leid inn en ruteskruer (Piter fra Polen) som skal hjelpe til med å skru ruter fra 19. – 22. sept., og vi må derfor skru ned og høytrykksspyle takene før han kommer.

Tidsskjema:

Mandag 17. sept. kl.: 15:00 – 22:00 = Skru ned / vaske tak
Tirsdag 18. sept. kl 15:00 – 22:00 = Skru ned / vaske tak
Onsdag 19. sept. – søndag 23. sept.: Skru opp ruter/bulder.
Onsdag 26. sept.: Uformell konkurranse på nye ruter.

 

Facebook-arrangement: https://www.facebook.com/events/221339272072567/?active_tab=about

Vi håper at mange ønsker å bidra til fornying av rutene i klatreveggen, og det er behov for hjelp til både å ta ned tak og skru opp nye ruter. Klatreklubben Ålesund er helt avhengig av frivillig innsats for at dette skal kunne skje, da det er for kostbart å leie inn folk til å gjøre hele jobben. Det vil servert mat/frukt/drikke til de som bidrar på dugnaden. 

Naboen sponser oss med to lifter hele denne uken, og dette gjør nok prosessen både enklere og morsommere. Ta med egen drill hvis du har dette.

Denne gangen satser vi på å skru ned nesten alle taurutene + alle takene i buldreveggen, så her er det behov for masse hjelp for å lage kule ruter/bulder!

Selv om vi har leid inn en ruteskruer, er vi avhengige av at frivillige bidrar til å skru opp nye ruter fra og med onsdag 19. sept. Jo flere som bidrar, jo flere nye ruter får vi å klatre på frem til neste gang vi skrur om (desember 2018 eller januar 2019).

 

Vi sees 🙂