UTSATT. BOKSLEPP // Frå Tindar til Kampesteinar

Onsdag 29.08 skulle vi arrangere bokslepp med Tommy og den nye føraren hans fra Sunnmøre. Arrangementer blir dessverre utsatt, ny dato kommer fortløpende.

«Eg beklagar å måtte meddele at eventen må utsettast… Eg fekk med meg 120 bøker heim no i helga, men etter å ha bladd eit par dagar i bok nr 1 har eg oppdaga eit kvalitetsproblem. Det har vore ein dårleg kombinasjon av antiscratch-laminering og coverpapp på desse 120 første bøkene. Truleg for stivt og solid, slik at det blir bøyekantar i coveret litt vel tidlig i løypa. Dette er ei kjent utfordring for ‘flexi-bøker’. Trykkeriet jobbar på spreng for å finne ein betre kombo, og eg må besøke dei og bøye og bende eit par dagar. Etter det monterer dei bøkene på ein dag, og sender til Noreg.

Elles så ser innmaten veldig bra ut, og er klar for montering. Veldig bra utført jobb med trykking, kutting og sying. Eg beklagar at dette skulle oppstå – og håpar at fjella står støtt til lansering! – Tommy»