Klatreveggen er stengt for klatring fra 21. – 29. april

I denne perioden har vi har en stor klubbdugnad for å få nye ruter i klatreveggen, og hele klatreveggen vil derfor være stengt i denne perioden.

Buldreveggen og kraftloftet vil fortsatt være åpent. Kurs vil gjennomføres som oppsatt.

Selv om det ikke er mulighet til å klatre, inviterer vi alle til å bli med på denne dugnaden. Vi har behov for mye hjelp, og jo flere som bidrar jo mer får vi fornyet. Førstkommende helg (21. og 22. april) skal vi skru ned og høytrykksspyle tak. Fra. 23. – 27. april skal vi skru opp nye ruter (her vil en innleid ruteskruer bidra).

Facebook-arrangement: https://www.facebook.com/events/1988901514707412/

Vi beklager at vi må stenge veggen i hele denne perioden, men vi håper at denne dugnaden gir oss både nye og enda flere spennende klatreruter å klatre på frem til neste gang vi skal skru om i veggen (august 2018).

 

Ta gjerne kontakt hvis du har spm. ang. stengningen, eller ønsker å delta på dugnaden.

 

Vennlig hilsen

Ola Roalkvam

E-post: styreleder@klatreklubben.no

Tlf.: 99373230