Dugnad: Nye ruter i klatreveggen (skru ned/skru opp)

Nå er det på tide at det kommer nye ruter i klatreveggen, og vi inviterer derfor til dugnad førstkommende helg. Klubben har leid inn en ruteskruer som skal hjelpe til med å skru ruter fra 23. – 27. april, og vi må derfor skru ned og høytrykksspyle takene før han kommer.

 

Facebook-arrangement: https://www.facebook.com/events/1988901514707412/

 

Det er dessverre (heldigvis) meldt regn/overskyet til helgen, så vi håper at mange ønsker å bidra til fornying av rutene i klatreveggen. Vi er helt avhengig av frivillig innsats for at dette skal kunne skje, da det er for kostbart å leie inn folk til å gjøre hele jobben.

Både lørdag og søndag vil det bli servert frukt og pizza til alle som bidrar. Det vil også bli mat til de som bidrar med å skru nye ruter i uke 17.

Vi får låne to lifter i hele denne perioden, og dette gjør nok prosessen både enklere og morsommere.


Tidsskjema:
– Lørdag 21. april fra kl. 10:00 = Skru ned / vaske tak
– Søndag 22. april fra kl 11:00 = Skru ned / vaske tak
– Mandag 23. april – fredag 27. april: Skru nye turer i veggen.
– Mandag 29. april: Uformell konkurranse på nye ruter.

Selv om vi har leid inn en ruteskruer, er vi avhengige av at frivillige bidrar til å skru opp nye ruter fra og med mandag 23. april. Jo flere som bidrar, jo flere nye ruter får vi å klatre på frem til neste gang vi skrur om (august 2018).

 

Vi sees 🙂