Betale drop-in med Tikkio

Mulighet for betaling med Tikkio har beklageligvis vært delvis utilgjengelig i en periode. Beklager dette, men nå er dette rettet.
Det har i kveld blitt lagt inn billetter for barn og voksne, medlemmer og de som ikke er medlem, disse blir publisert fortløpende helt frem til 31.12.2016.

Tikkio er dessverre ikke helt tilpasset vår bruk, men det har blitt sendt forbedringsforslag til Tikkio.
Slik det er satt opp nå har vi ett arrangement pr år, 31.12. Ideelt sett skulle vi hatt ett arrangement pr dag, men men den administrasjonsmodulen som ligger i Tikkio pr i dag gjør det helt uhåndterlig. Derfor har vi valgt at billetter gjøres fortløpende tilgjengelig på ukebasis, slik at det skal være en billett for hver kategori tilgjengelig i hver uke. Billetten er gyldig for en klatreøkt den uken den kjøpes, skal du ha flere økter den uken skal du kjøpe flere billetter.

En bivirkning av dette er at de som bruker dette mye etter hvert får mange billetter liggende under «Mine kjøp» i  Tikkio. Sånn er det dessverre bare nå, men vi håper på at Tikkio kan tilpasse seg litt, så kan vi i Klatreklubben levere en bedre løsning til våre medlemmer på en enklere måte.

Det er nå også mulig å betale utstyrsleie via Tikkio, det ligger under «varer».