Kurs høsten 2016

Kurs blir lagt ut fortløpende for høsten, og første kurs er allerede i september. Ønsker du tidlig start på innesesongen er det bare å hive seg på! Kurs videre utover blir publisert så fort vi får instruktører tilgjengelig.

Nytt for denne sesongen er at vi kjører innføringskurs over to dager, hvor du kan velge å ta del 1 i september og del 2 i oktober. Da får du litt tid til å klatre og øve inn trygghet i klatreveggen til del 2. Eller du kan velge å kjøre det intensivt og bli ferdig med kurset på to påfølgende dager.

Topptaukort / Innføringskurs dag 1 – kurset for deg som aldri har klatret før og ønsker å begynne ELLER skal sikre barn på topptau ifbm barnegruppa.

Brattkort / Innføringskurs dag 2 – kurset for deg som har klatret før og er kjent med klatreselen, innbinding, sikring på topptau m.m.