Ny rute på Hylla!

En ny rute er boltet på Hylla, mellom «Hengelås» og «Brynhild». Linjen ble testet på topptau fra toppankeret til «Brynhild» før boltene ble satt, men ruten fikk eget toppanker. Vel mulig at linjen er klatret tidligere på topptau fra toppankeret til «Brynhild».

Linjen ble testet og satt av Odd-Inge Giskegjerde og Marius Falkevik. Marius var ivrig borremaskinist, mens Odd-Inge fikk æren av førstebestigning. Jenny Kristin Seth kom også på besøk på Hylla og bidro som ivrig krattrydder. Et stort buskas i bunnen av ruten ble kontant fjernet på kompetent vis. Når buskaset var fjernet fikk ruten en meget fin start som vi antok var der, men ikke fikk testet før det var ryddet. Jenny prøvde videre å få FFA, men det ble for tungt i toppen.

Ruten har fått navnet «Førstebolten som knakk» og er foreløpig satt til grad 5. Denne kan selvfølgelig justeres om noen har innspill. Da er det bare å klatre i vei, men husk at det er en ny rute, ting kan (som alltid) løsne når det blir belastet.

3  4  2