Kubeinkameratene slår til!

I kveld (torsdag 19.05) var Odd-Inge, Asgeir og Lorentz (aka kubeinkameratene) på ferde i Daumannshelleren.

Løs stein i toppen av «Johnny dag natt» er tatt ned.
Løs kjempeblokk mellom «Sludder og pølsevev» og «Monkey’s business» er tatt ned. Denne satt overraskende løst, fire små jukk med kubeinet i nedre venstre hjørne på denne, uten å ta i, så deiset en kvart kubikkmeter stein i bakken!
Tilslutt tok vi stableverket som stod til høyre for «Når enden er god». Film under, men du må snu på PCen, for jeg fikk ikke til å snu filmen i artikkelen….

Før du ser på filmen minner vi om at det ikke er risikofritt å oppholde seg under overhengende fjell, selv om du er på et innklatret crag. Fjellet er i stadig forvitring, større og mindre steinsprang og nedfall kan forekomme når som helst.