Problemer med kalenderen

Under en oppdatering av siden vår til siste versjon, sluttet kalenderen vår å fungere. Det viser seg at det tar litt tid å fikse og jeg skal kjøre til Oslo i morgen tidlig. Det blir med andre ord ikke fikset ikveld, men jeg håper at jeg får tatt tak i det på søndag.

Det har blitt etterspurt Ledkort/Topptaukort utsjekker og de skulle egentlig planlegges nå ikveld. Kort fortalt blir instruktør tilgjengelig i hallen tirsdag 5. og onsdag 6. april. fra 17:30-20. Kom tidlig og bruk tiden på klatring frem til utsjekken.

For de som har tatt kurs er det bare å møte opp, ta gjerne med billetten du fikk tilsendt på epost ifbm kurset (holder at du har den på telefonen). For dere andre som kun ønsker en brattkortutsjekk uten å ha tatt kurset, betaler dere 200 kroner oppe i skranken med klatrevakten (fra 17:30).