Buldretvekamp

Lørdag 6. februar var det avholdt uhøytidelig buldretvekamp i SBM Arena. Før arrangementet var buldreveggen rensket og det ble skrudd 28 nye buldre i varierende vanskegrad, slik at de fleste skule få noe å bryne seg på.

Ca 50 klatrere fant veien til hallen denne dagen, mange lokale, men det var også mange tilreisende fra Haram Klivrarlag, Romsdal Tindegruppe, Eide Klatreklubb og kanskje fra flere klubber uten at jeg fikk det med meg. Vi satt stor pris på å få besøk og håper på å bli invitert til dere ved anledning.

Det ble buldret i tre klasser; barn, lett og hard. Det viste seg at spranget mellom problemene i klassene var litt for stort, det får vi gjøre bedre til neste gang. Det virket likevel som folk var fornøyde etter en god økt med buldring og prat. Mens resultatene ble beregnet serverte vi pizza og brus til alle, slikt gir også god stemning.

Alle i barneklassen ble premiert med kalkpose og kalk, ellers var det premier til de tre beste i klasse lett og hard. Det ble også trekning av en del premier til deltagere. Takk til 7Blåner som leverte premiene, i den kassen var det alt fra pussebørster til klatresko.

Alle foto: Johnny Nord Jensen.