Klatreklubben har fått ny hjemmeside!

Som du sikkert ser har vi byttet ut hjemmesiden vår. Vi har gått fra en egenutviklet løsning (tusen takk til Tommy og Øyvind for god innsats der!) til å kjøre WordPress.

Byttet har gitt oss lettere vedlikehold, men kanskje viktigst av alt har vi fått et system for å registrere deltagere på kurs og arrangementer! Gå inn i kalenderen og velg kurset/arrangementet du vil delta på og kjøp billetter til det der. For medlemmer flest er dette ikke store endringen, men for oss som organiserer klubben er dette kjempestort.

Samme kalender vil bli brukt for å publisere arrangementer/konkuranser/dugnader.

Det som for øyeblikket mangler er førere. Vi jobber med å utvikle en løsning der som skal være robust og framtidsrettet. Målet er å kunne gi feltutviklere tilgang med brukernavn og passord for å vedlikeholde føreren for sitt felt. Med en gang vi får på plass løsningen vil det bli publisert på facebook!

I styremøte 17.12.2015 ble det også vedtatt en endring i prisstrukturen vår. For å gjøre det enklere å leie kapasitet hos oss, har vi gått vekk fra personpriser i grupper og heller tatt en pris for veggleie. Da blir det veldig oversiktlig for de som er mange. Oppdaterte priser finner du her.

Ellers byr siden på mange nye funksjoner vi vil ta ibruk etterhvert. Har du erfaring med WordPress og gode innspill til oss på hva vi skal tilby eller ønsker å hjelpe oss, ta kontakt!